avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre marirea salariilor de la 01.02.2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre marirea salariilor de la 01.02.2017

Am intrebat la Serviciul Resurse umane al intreprinderii unde lucrez, angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata, întreprindere privata, daca beneficiez de marire de salariu începând cu 01.02.2017 si mi s-a raspuns ca nu beneficiez de marire de salariu deoarece salariul meu de incadrare depaseste suma de 1450 ron. Este legal intreb eu ? Va rog sa ma lamuriti in aceasta privinta.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:59, 7 Martie 2017
Angajatorul are obligatia de a asigura un salariu de cel putin 1450 lei / luna. In situatia in care in CCM aplicabil, sau in Regulamentul Intern sunt prevazute grille de salarizare raportate la salariul minim, atunci salariile se modifica in functie de aceste grille.
Este corect ceea ce v-a spus angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E legal sa primesti salar minim daca esti calificat banu20 banu20 Buna ziua, va rog sa-mi comunicati daca este legal sa primesc minim pe economie daca sunt angajata pe post de oficiant telefonist. Mentionez ca incepand cu ... (vezi toată discuția)
Grila salarizare crisfloriana crisfloriana Buna seara. Lucrez intr-o companie nationala de 10 ani, cu norma intreaga, in grila de salarizare fiind incadrata la clasa 6, iar dupa ultima marire la 1 ... (vezi toată discuția)
Crestere salariu administratia publica caminick caminick Am inteles ca vor creste salariile in administratia publica locala. Daca eu am 1294 salariu de baza, cresterea de 20% se aplica la acest salariu sau la 1450 ... (vezi toată discuția)