avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... O sală de sport,mică, necesită avizare securitate ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

O sală de sport,mică, necesită avizare securitate la incendiu?

Este vorba de o sală deEd.fizică,gimnastică și sport școlar,proiectată și costruită în 2006-2008 prin CNH, cu o sala mică de 300 mp pentru exerciții fizice elevi, vestiare,wc,cabine duș,construcție distinctă,care înainte de obținerea autorizației de construcție a obținut obligatoriu mai multe avize ,inclusiv aviz PSI de securitate la incendiu.Această construcție distinctă utilizată de școală,proprietatea primăriei, are nevoie de avizare /autorizare securitate la incendiu? Dacă ,DA,cine trebuie să se ocupe de aviz PSI?
Ultima modificare: Joi, 31 August 2017
Petru.Galea, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:50, 1 Septembrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
HG nr.571/ 2016 mentioneaza:
ANEXA Nr. 1 Categoriile de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi autorizării privind
securitatea la incendiu
I. Clădiri:
c) în care sunt amplasate încăperi sau grupuri de încăperi, definite conform reglementărilor tehnice specifice domeniului securităţii la incendiu ca „săli aglomerate”, indiferent de aria construită, regimul de înălţime ori destinaţie;
Fiind vorba de o concentrare posibila de persoane in timpul orelor de sport, este nevoie de autorizatie privind securitatea la incendiu, in conditiile in care detineti aviz PSI de securitate la incendiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz isu casă locuit CarmenD2016 CarmenD2016 Bună ziua! Vă rog frumos să mă îmi spuneți dacă pentru o casă de locuit mai trebuie aviz isu. Încerc să obțin autorizația de construcție și ne ... (vezi toată discuția)
Autorizare isu lamoruz lamoruz Pentru un atelier de mobila nou infiintat, in suprafata de 320 mp, amplasat intr-o cladire cu o suprafata totala de 470 mp, compartimentata, este necesara ... (vezi toată discuția)
Autorizatie isu cort evenimente amaliaciobanu amaliaciobanu buna ziua -pentru corturile mobile (schelet aluminiu si prelata care se poate deschide pe orice latura)este necesara autorizatie ISU? -cum se obtine ... (vezi toată discuția)