avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Informatii despre legislatia in domeniul animalelor de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Informatii despre legislatia in domeniul animalelor de companie

Buna ziua.Ma numesc Radut Livia si as dori sa stiu daca este legala hotararea unei Asociatii de proprietari sa perceapa de la posesorii de caini o taxa care sa fie trecuta in desfasuratorul cheltuielilor la rubrica "Reparatii".Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 1 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este nici temeinica nici legala impunerea de taxe sau introducerea la intretinere a unei persoane in cazul locatarilor care detin animale de companie in apartament in imobil de locuit in comun
Practica demonstreaza ca locatarii care s-au confruntat cu aceasta situatie si care au atacat hotararea in instanta au beneficiat de hotarare favorabila
Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caine trecut la intretinere kissmy09 kissmy09 Buna seara !...va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea intrebare; este legal sa platesc intretinere pt ca am un caine? azi m-a oprit ... (vezi toată discuția)
Taxa de 50 de lei pentru caine la bloc CatalinChifor CatalinChifor Buna ziua. 1.Este legal sa imi ceara o taxa pt caine? 2.Daca da, poate asociatia sa imi ceara cat vor ei? Tocmai ce m am mutat in ... (vezi toată discuția)
Asociația de proprietari mi-a impus să plătesc taxe pentru cățel atât ca pentru o persoană, cât și ca animal de companie. este corect? TatianaMaxim TatianaMaxim Buna seara,am si eu o intrebare care ma macina de foarte mult timp,legat de asociatia de locatari care m.a pus sa platesc catelul ca si persoana si pe langa ... (vezi toată discuția)