avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dovada plată
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dovada plată

Am făcut o greșeală, dosarul este in instanța la Cluj-Napoca, eu sunt din alt oraș, cum aș putea să trimit dovada plății prejudiciului și pe ce adresă? Pe adresa judecătoriei din Cluj? Cum se procedează mai exact, trimit la poștă?
Cel mai recent răspuns: Onuta.l , utilizator 15:30, 7 Septembrie 2017
Detaliati sa intelegem despre ce este vorba.
Prejudiciul se achita partii vatamate daca este constituita parte civila.
Nu se trimite o plata la instanta sau bani la instanta.
Poate se mai considera si dare de mita si dati de alte belele...
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Septembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am platit părții vătămate prin cont bancar dar din cate am înțeles dovada plății trebuie trimisa/ adăugată la dosar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere - parte civila vatamata - limite ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! Vă rugăm din suflet să ne ajutați cu un sfat: poate cineva care utilizeaza aceasta sectiune ne poate ajuta Într-un proces ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru parcare neregulamentara, caz neadevarat DMLaura DMLaura Buna ziua, Am urmatoarea problema: am primit in Decembrie proces verbal de constatare a contraventiei pentru parcare neregulamentara in municipiul Cluj ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata - grup infractional organizat art. 367 ncp RobyP RobyP Buna, In anul 2013 la inceputul anului am fost fraudat pe internet, mi s-a spart contul online la un operator telefonic facandu-se 3 reincarcari in valoare ... (vezi toată discuția)