avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Probleme deschidere cont garantie buna executie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Probleme deschidere cont garantie buna executie

Azi la Trezoreria Craiova mi s-a refuzat deschiderea unui cont de garantii de buna executie la dispozitia C.N.I. SA pe motiv ca nu stiu daca are capital majoritar de stat sau privat. Le-am pus la dispozitie Ord.25/26.07.2001 privind infiintarea C.N.I. dar degeaba... Daca nu deschid contul in 5 zile lucratoare pierd contractul. Aveti vreun sfat, ce pot sa fac?

Alte discuții în legătură

Executare silitã sca baloisibaloi sca baloisibaloi Bună ziua, Rog colegii avocati dacă au avut sau au o spetă asemănătoare cu a mea, să mă ajute cu practică judiciară. Deţin de cca 3 ani un titlu ... (vezi toată discuția)
Garantia de buna executie si derularea contractului Diurpaneus Diurpaneus Am câteva întrebări privind garanția de buna execuție a contractelor de achiziții publice, deoarece nu am găsit o reglementare legala clara ... (vezi toată discuția)
Legea 500/2002 se aplica societatilor comerciale cu capital majoritar de stat? jaguarxkr jaguarxkr Legea 500/2002 se aplica societatilor comerciale cu capital majoritar de stat? Daca da, in baza carui art sau al carui act normativ? Multumesc (vezi toată discuția)