avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot valorifica un extras și un act de mână
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot valorifica un extras și un act de mână

Tare cer frumos sa dati un raspuns.Este scos de - la archiva nationala o asa numit extras,.Care contine marimea terenurilor ex teren arabil pasuni, faneata si padure.Nu este specificate unde sant aceste terenuri.Proprietarul este decedat..A lasat un scris ca daca candva legea permite la cine lasa ca cadou. act de mana.Intrebarea este care este metoda de a rezolva,Decedatul nu avea copii.,.1,.,Notar dar cum ,..2,.Judecatorie dar cum ,.sau alte metode daca este...Multumesc daca primesc un raspuns si Dumnezau sa ajute pe persoana respective cine da un raspuns intelagator.
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 20:37, 1 Septembrie 2017
Dacă nu scrie unde sunt localizate,nu aveți cum sa le identificați, nu va ajuta acel act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren din circuit agricol G.V. G.V. Buna ziua, am o intrebare, am un teren intravilan, si vreau sa construiesc pe el.La primarie mi-a spus ca nu se da autorizatie de contruire pana cand nu este ... (vezi toată discuția)
Pamant intravilan - intrebari ovidiu_diac ovidiu_diac Buna seara tuturor, Vreau sa cumpar un pamant de casa de peste 6500mp dar este inregistrat ca extravilan(nefiind in oras ci undeva linga o padure ca si ... (vezi toată discuția)