avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva Uzina de Cinescoape
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva Uzina de Cinescoape

Am lucrat in perioada 1971-1976 la Uzina de Cinescoape si nu mi-am ridicat grupele. Am lucrat 6 ore pe zi avand grupa . Va rog daca puteti indruma unde pot gasi arhiva acestei intreprinderi pt. ami scoate grupa de munca pt. pensie. Va multumesc anticipat pt. raspuns.
Cel mai recent răspuns: Dorel123$ , utilizator 14:09, 10 Octombrie 2024
Arhiva ROCIN (fosta Intreprinderea de cinescoape) este la firma IMMO FINANZ din Business Center Baneasa.

Incercati la tel . : 0735001204. sau 031.405.17.01
Bună ziua unde găsesc arhiva Rocin fosta Cinescoape pt vechime. Va mulțumesc pt raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2024
Dorel123$, utilizator
vedeti aici

Cornel Vasile a scris:

Arhiva ROCIN (fosta Intreprinderea de cinescoape) este la firma IMMO FINANZ din Business Center Baneasa.

Incercati la tel . : 0735001204. sau 031.405.17.01

Mulțumesc dar nr de telefon nu sunt alocate știți alte nr de telefon va mulțumesc frumos
Datele actualizate le puteti gasi la ONRC.

Alte discuții în legătură

Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
Arhivele institutiilor de stat 1970-1980 mitachealina mitachealina Buna ziua, Ma poate indruma cineva spre institutia unde as putea gasi arhiva de la Uzina \"Vulcan\" Bucuresti, Grup Santiere Montaj Cazane pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Arhiva grup santiere constructii cluj-napoca lity lity Buna ziua, Am o mare rugaminte , daca stie cineva sa-mi spuna unde se afla arhiva de la TCGrup Santiere Constructii 21 Cluj si TCI Grup 4 Instalatii Cluj. (vezi toată discuția)