avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punere in posesie

Pot refuza ridicarea de « punerea in posesie a terenului tatalui defunct » in cazul in care nu am fost mentionata in instiintarea de prezentare pentru « punerea in posesie » a terenului respectiv ? Cu toate ca sunt mostenitor al tatalui meu, « punerea in posesie a terenului » s-a trimis/dat numai pe numele surorei mele ! Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz ? Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 11:06, 3 Septembrie 2017
Cu ce va ajuta aceasta atitudine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatarea dreptului de proprietate davidescu davidescu Buna ziua . Sunt nou inscis al forumului si va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : sunt mostenitorul unui defunct care in anul 1966 a vandut un teren ... (vezi toată discuția)
Teren cu unul sau doi proprietari? elenagabi elenagabi Vă rog mult să mă ajutaţi într-o problemă destul de delicată pe care încerc să o prezint cât pot de scurt. tatăl meu a moştenit de la părinţii ... (vezi toată discuția)
Instrainare drept coproprietar mostenitor cf. titlu de proprietate emis in baza legii 18/1991 zawitzky zawitzky Titlul de proprietate emis (abia) in anul 2002 in baza legii 18/1991, avandul ca autor pe tatal meu decedat in anul 1982 si ca mostenitori pe subsemnatul, pe ... (vezi toată discuția)