avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dinte definitiv scos
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dinte definitiv scos

Buna ziua.fìicei mele i-a fost scos un dinte definitiv pe motivul ca este cariat si la radiografie rezulta ca dintele permanent nu poate sa iasa.Asta s-a intamplat acum doi ani.am tot asteptat sa iasa dar nimic.anul acesta am facut o alta radiografie la un alt dentist si nici vorba de dinte care trebuie sa iasa.deci fiica mea a ramas fara un dinte permanent si acum trebuie sa asteptam sa implineasca 18 ani ca sa ii facem un implant.Ce pot face in aceasta situatie?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: komocz ferenc , utilizator 18:43, 4 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua. Radiografiile le mai am Dar bonuri fiscale nu.Nici nu mai tin minte dacia ne-a eliberat bonuri fiscale.Noi suntem stabiliti in Italia si venim in tara doar din 2 in 2 ani..Doctorul nu este obligat sa pastreze contabilitatea un anumit nr de ani.?Inainte de a-l da in judecata nu trebuie sa incercam o cale amiabila?
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua.Medicul ar trebui sa aiba un registru in care scria interventiile facute
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Problema cu un stomatolog pubela pubela buna ziua am un mare necaz si as vrea sa stiu daca am sorti de izbanda in 2008 m-am adresat unui medic dentist pt mai multe probleme dentare. in urma ... (vezi toată discuția)
Drepturile pacientului - la stomatolog gratzielap gratzielap Buna ziua, Am fisa pacient la un cabinet de stomatologie, unde merg de vreo 3 ani, de 4-6 ori pe an (in functie de lucrare). Am avut multe lucrari facute ... (vezi toată discuția)
Am scos o masea si m-am ales cu sinusurile sparte MadalinTulcea MadalinTulcea Buna ziua am si eu o intrebare am fost la un medic dentist din tulcea pentru o extractie dentara mai precis dintele 1.7 si in timpul interventiei doamna doctor ... (vezi toată discuția)