avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis medical
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis medical

buna ziua,
acum doi ani am mers la medicul stomatolog pentru o plomba si in urma consultatiei medicul mi-a adus la cunostinta si alte probleme-carii mici si faptul ca trebuie sa fac extractia unui dinte care crescuse stramb si care era-n "plus". Partea cu extractia nu mi-a picat prea bine pentru ca nu imi place anestezia si chiar nu imi era confortabila,dar pentru ca trebuia si mi-a recomandat asta am acceptat. Extractia a fost destul de anevoioasa, s-a chinuit foarte mult medicul si la sfarsit i-am cerut dintele si nu stiu cum, dar l-am pastrat.
Acum 2 luni mi-a picat una dintre plombele pe care mi-o pusese acelasi medic si acum am mers la dentist sa-mi rezolv problema(la acelasi cabinet, dar medicul care m-a tratat acum 2 ani nu mai lucra acolo). Dintele de la care imi picase plomba fusese prost tratat, caria avansase si a trebuit scos nervul si am nevoie de o coronita cu pivot la el. Mi-a facut si o radiografie si am aflat cu stupoare ca dintele extras era caninul, dinte perfect sanatos si ca am un dinte de lapte(am 32 ani). Mi-a facut extractia caninului perfect sanatos si mi-a lasat premolarul de lapte. As vrea sa stiu daca cabinetul este vinovat pentru greseala sau medicul. ce ma sfatuiti sa fac si cui sa ma adresez?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaela_358 , utilizator 13:19, 3 Februarie 2014
Aveti vreun bon fiscal sau alta dovada ca v-a tratat acel medic ? Faceti plangere la Colegiul medicilor .
nu am bon, dar cei de la clinica spun ca au programarile din anii trecuti si pe baza acestora acorda si garantia. O sa merg miercuri si o sa le cer o copie. Data trecuta am fost atat de debusolata de vesti incat nu m-am gandit la detalii.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile pacientului - la stomatolog gratzielap gratzielap Buna ziua, Am fisa pacient la un cabinet de stomatologie, unde merg de vreo 3 ani, de 4-6 ori pe an (in functie de lucrare). Am avut multe lucrari facute ... (vezi toată discuția)
Stomatologie. vasilefoca vasilefoca Buna seara. Am și eu o problema. 2 zile în urma am trecut pe la un cabinet stomatologic pentru o extracție de măsea. Am întrat sa întreb dacă îmi ... (vezi toată discuția)
Bunaziua ! am si eu o problema acum trei zile am mers la dentist ... Auvy Auvy Bunaziua ! Am si eu o problema acum trei zile am mers la dentist pentru a schimbat o punte de trei dinti careia ii sarise portelanul si era asezata pe un ... (vezi toată discuția)