Buna ziua. Pentru ca nu am reusit sa platesc la timp un credit (aproximativ 500 de euro + onorariu sau taxe dosar executor cam 2000 de lei) - mi sa pus poprire pe conturi si pe salariu din partea unui executor acum aproape 4 ani. Lunar mi se retinea si vira catre contul respectivului executor o suma. Dupa aproximativ un an - primesc la serviciu hartie ca s-a schimbat executorul care mai adauga o suma ca taxe de procesare dosar si alte cheltuieli judecatoresc aproape de aceeasi suma (2000 de lei). Si acest ~joc~ mi se intampla de 4 ori - mai exact la un interval de timp aproximativ 6 luni - primesc la serviciu ca mi se schimba executorului - si fiecare vine cu cate o taxa de procesare etc... cam de acelasi calibru 2000 de lei +,-. Este normal si/sau legal acest lucru? Mai mentionez faptul ca am sunat la ultimul executor sa vad totusi situatia mea financiara. Raspunsul a fost ca el a renuntat acum un an la toate dosarele de executie si lea cesionat catre un alt executor (fara a primi nici eu personal nici serviciul nici macar o instintare in acest sens). Platile facanduse de catre serviciul meu de contabilitate in continuare. Cel putin mi se pare ca sunt furat pe fata.