avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul vechime in munca pentru pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul vechime in munca pentru pensionare

Cind se iau in calcul somajul si stagiu militar obligatoriu ?De ex.la pensia limita de virsta cu vechime completa (35 ani),pensie anticipata...pensie anticipata partial...Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:19, 6 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stagiul militar se ia in considerare numai la calculul pensiei pentru limita de varsta.

Perioada de somaj se ia in calcul la stabilirea stagiului de cotizare realizat pentru pensia la limita de varsta/ anticipata /anticipata partiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce varsta pot sa ma pensionez anticipat? misu2005s misu2005s am lucrat din anul1972 28 11 pina 27 02 1974 am facut armata dupa care am lucrat pina in anul 2003 27 10 din data de16 05 1983 pina la data de01 04 2001 am ... (vezi toată discuția)
Perioada de somaj se considera vechime pentru pensia partial anticipata florina123123 florina123123 Buna ziua! In perioada iunie 2011-august 2012 am fost in somaj, Aceasta perioada se ia in calcul pentru calculul vechimii necesare pensionarii partial ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata assa assa Sunt nascut in 1951 si indeplinesc conditia solicitata privind perioada completa de contributie la fondul de pensii. Am 31 da ani de activitate in campul ... (vezi toată discuția)