avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cumul de functii profesori
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cumul de functii profesori

Bună seara!

Sunt profesor titular într-un liceu din Oradea. Vă rog să-mi transmiteți dacă există vreun cadru legal cu privire la situația de a fi profesor titular în învățământul preuniversitar și profesor asistent titular universitar în același timp. Aș dori să particip la un concurs pentru postul de asistent universitar titular și în aceeși timp să-mi păstrez postul de titular la liceu.
Există vreun cadru legal care îmi interzice acest lucru? Poti fi titular în două instituții diferite?
Totodată vă rog să-mi spuneți dacă aș câștiga concursul, se pot considera ambele funcții de bază?

Alte discuții în legătură

Cumul de functii la angajatori diferiti MariaW MariaW Buna ziua! Am un salariat nou caruia i-am incheiat un contract de munca pe perioada determinata de 6 luni, cu timp normal de 8 ore/zi. Astazi m-a anuntat ca ... (vezi toată discuția)
Mutarea functiei de baza afecteaza cim-ul din invatamant? FinlandDream FinlandDream Bună ziua! Sunt profesor titular în învățământul preuniversitar. În cazul în care doresc să-mi păstrez titulatura în preuniversitar și să-mi ... (vezi toată discuția)
Pot avea doua locuri de munca in sistemul bugetar? radu_antonescu radu_antonescu Sunt angajat al unei institutii bugetare. Intentionez sa ma inscriu la un concurs pentru ocuparea unei pozitii (titular) in invatamantul superior de stat. In ... (vezi toată discuția)