avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Mutarea functiei de baza afecteaza CIM-ul din ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Mutarea functiei de baza afecteaza CIM-ul din invatamant?

Bună ziua!

Sunt profesor titular în învățământul preuniversitar. În cazul în care doresc să-mi păstrez titulatura în preuniversitar și să-mi mut funcția de bază la Universitate pentru un post de asistent universitar și doresc să lucrez în paralel în ambele instituții, îmi poate afecta într-un fel titulatura sau CIM-ul din preuniversitar?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:45, 11 Septembrie 2017
Functia de baza e folosita doar la calculul impozitului si nu are nicio relevanta in legatura cu titulatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii profesori FinlandDream FinlandDream Bună seara! Sunt profesor titular într-un liceu din Oradea. Vă rog să-mi transmiteți dacă există vreun cadru legal cu privire la situația de a fi ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac si cum? moweedy2 moweedy2 sunt profesor in invatamantul preuniversitar,grad I,cu gradatie de merit,norma intreaga,de baza la colegiu. nu am perspective si drept urmare am fost ofertat ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii doctorat FinlandDream FinlandDream Bună ziua! Momentan sunt profesor titular cu examen de definitivat luat și activez de 7 ani într-un liceu. În luna noiembrie voi fi angajat ca și ... (vezi toată discuția)