avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata sulta- pot apela la un executor?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata sulta- pot apela la un executor?

Buna ziua!
Daca pirita refuza sa vina sa primeasca sulta in localitatea unde locuiesc eu, pot sa apelez la un executor si dinsul sa ia legatura cu pirita?
In hotarirea judecatoreasca se spune ca "ambele parti au hotarit ca reclamanta sa ia casa." Acum vine si imi spune ca ma va da in judecata ca eu i-am promis ca vind casa si impart cu ea suma primita. Nu este adevarat ca eu i-am promis ceva. Neavind nici o dovada ca sa ocupat de casa respectiva a renuntat la casa. Instanta a hotarit ca eu sa iau casa si ea sulta.
Dl avocat, in cit timp trebuie sai dau sulta. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 8 Septembrie 2017
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: ContSters438817 , utilizator 19:49, 7 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este hotarare sau incheiere?
Cititi intregul text si vedeti ce anume precizeaza instanta cu privire la plata.
Este posibil sa fie o incheiere in care vi se atribuie provizoriu bunul, cu acordarea unui termen pana la care trebuie sa consemnati sulta. Daca banii nu sunt depusi, pana la acel termen, instanta poate sa ii atribuie bunul celuilalt coproprietar
Ultima modificare: Joi, 7 Septembrie 2017
AvTudor_com, utilizator
Buna seara!. Dl Avocat, va scriu din hotarire" Ptr aceste motive, in numele legii hotareste: Admite actiunea formulata de reclamanta( subsemnata)........... dispune iesirea din indiviziune a partilor si atribuie imobilul reclamantei ( subsemnatei) obliga reclamantei suma de ......catre pirita cu titlu sulta.. Cu drept de apel de 30 de zile de la comunicare'" nu scrie in cit timp trebuie sai dau sulta. pirita refuza sa semneze un proces verbal intre mine si ea de primirea sulte. insista sai trimit sulta prin posta romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Juridic - refuz încasare sultă, termen de plată ContSters439550 ContSters439550 Buna ziua! Daca pirita refuza sa vina sa primeasca sulta in localitatea unde locuiesc eu, pot sa apelez la un executor si dinsul sa ia legatura cu ... (vezi toată discuția)
Sentinþã judecãtoreascã ciudatã Talida Covaci Talida Covaci În urma unui proces de divorţ a urmat cel de partaj bunuri comune. Bunurile partajabile erau constitutie dintr-o contructie de locuit si un teren de 2100 mp. ... (vezi toată discuția)
Partaj clyde2010 clyde2010 Trei persoane(A,B,C) sunt coproprietari in cote egale(1/3) pe o casa si terenul aferent,dobandite prin contract de v/c,fara nici un fel de clauze. A si B au ... (vezi toată discuția)