avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu ingrijire copil

buna ziua.Tatal este in concediu ingrijire copil.Mama nu ramane in concediu ingrijire copil nici o luna.Copilul e nascut in 18 aprilie 2016.As dori sa stiu exact ziua cand tatal trebuie sa reinceapa serviciul astfel incat sa primeasca si stimulentul de insertie.Multumesc
Cel mai recent răspuns: teocris72 , utilizator 11:31, 29 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inainte de 18 februarie 2018, tatal trebuie sa revina la munca pentru a lua stimulent de insertie pana la implinirea varstei de 3 ani de catre copil.
multumesc
chiar daca mama renunta la o luna ? credeam ca trebuie sa se prezinte cu 3 luni inainte de implinirea varstei de 2 ani( 1 luna care are dreptul mama+ 2 luni pentru a beneficia de stimulent),deci inainte de 18 ianuarie
Legea prevede cu cel putin 60 de zile , in care intra si luna celuilalt parinte ... nu se prevede niciun termen de 90 de zile.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie florydania florydania Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu o opinie la urmatoarea intrebare: In luna februarie 2016 copilul va implini varsta de 2 ani. Mama a beneficiat ... (vezi toată discuția)
Cu cat timp înainte trebuie sa ma întorc la munca Dascalu Andreea Bianca Dascalu Andreea Bianca Cu cat timp inainte trebuie sa ma întorc la muncă ca să primesc stimulentul atata timp cat tatal nu isi ia luna lui? Eu am concediu pentru creștere copil ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)