avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recomandare
Discuție deschisă în Executare silită

Recomandare

As avea nevoie de un ajutor in formularea unei contestatii la executare silita pentru un imprumut luat de la un IFN on-line. Imprumutul a fost luat in decembrie 2016. Contractul nu este semnat olograf si cam asta ar fi singurul lucru la care as putea recurge pentru aceasta contestatie la executare.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:25, 9 Septembrie 2017
Adică, ați luat banii împrumut de la IFN, și doar la câteva luni vreți să-i trageți țeapă`?!
Să știți că-i ilegal să apelezi la contractarea unui credit cu intenția clară de a păgubi creditorul.
Nu a fost luat cu intentia de a da teapa. In acea perioada am mai luat credite si de la alte IFN -uri dar cu toate s-a putut discuta, am ramas prieteni si in ciuda itntarzierilor din perioda martie - mai inca mai iau de la ei credite si acum, ocazional, daca situatia o impune.
Asa stau lucrurile.
Cu astia nu s-a putut ajunge la nici un consens amiabil. Le-am explicat situatia, le-am propus o varianta de rambursare si au zis ca ma vor contacta. Si au facut-o : executare silita.
Nu merita sa nu le mai dai nimic inapoi?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți aici în LINK un model de contestație la titlu: [ link extern ]

și un alt model de contestație la executarea propriu-zisă: [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Septembrie 2017
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu buletinul, in numele meu Naomi94 Naomi94 Buna ziua! In urma unui anunt de pe olx cu o masina de vanzare in leasing, am trimis pe whatsapp poza cu buletinul pentru a face un calcul de leasing. Nu am ... (vezi toată discuția)
Executare silitâ adrian1@1 adrian1@1 Bună ziua! Am luat un împrumut de 800 Ron de la un IFN,în anul 2018,Am achitat și o sumă pentru o perioadă de prelungire a contractului.În același an ... (vezi toată discuția)
Incalcare legii protectiei datelor cu caracter personal Catalina_P Catalina_P Buna ziua. In urma cu ceva timp am facut un imprumut on-line. Eu imi facusem cont pe site-ul acestui IFN in urma cu cativa ani, cand inca locuiam in alta ... (vezi toată discuția)