avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Administratie firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Administratie firma

In 2016 am devenit administrator unei firme care nu mi apartine desi 81 % din actiuni sunt pe numele meu! Lucrurile nu au mers bine, de o luna de zile nu mai lucrez la firma! Intrebarea mea este: cum pot sa ies din firma, sa se stearga numele meu? Precizez n am intrare la firma, n am nici o hartie in mana!

Alte discuții în legătură

Demisie = renuntare drepturi ??? maryu20 maryu20 va rog sa ne ajuta-ti la noi e o problema pe care o pot rezolva doar cei care se pricep cu adevarat in domeniu lucram de ani de zile la aceasta firma . prima ... (vezi toată discuția)
Iesire din firma ca asociat! ovidiu_me ovidiu_me Buna ziua, Sunt asociat intr-o firma cu drepturi de 50%. Ma intereseaza sa ies din acea firma si sa termin orice legatura cu firma respectiva. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Reactivare contribuabil inactiv fiscal (pf) overburn overburn Buna ziua, In 2014 am infiintat o firma cu inca un asociat, amandoi fiind administratori. In 2015 aceasta firma a fost declarata inactiva fiscal. In 2016 ... (vezi toată discuția)