avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie = renuntare drepturi ???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie = renuntare drepturi ???

va rog sa ne ajuta-ti
la noi e o problema pe care o pot rezolva doar cei care se pricep cu adevarat in domeniu
lucram de ani de zile la aceasta firma . prima data s-a numit rodipet apoi rodipet curier acum network prees . aceste schimbari de nume au fost doar niste tertipuri de a scapa de datorii si obligatii conducera fiind tot timpul aceeasi . durerea este alta suntem cca 4-500 de angajati de care nimanui nu-i mai pasa . din luna mai 2009 nu am mai primit nici un venit si nici bonuri de masa (cu toate ca ele figurau pe fluturas ) si am lucrat zi de zi pana in septembrie dupa care am mers doar cand ne chemau si ne amageau cu promisiuni . fostul patron s-a judecat cu statul amanand cat a put de mult ca sa scape de datorii . am inteles ca din luna iunie sau iulie statul a devenit actionar majoritar avand 51% din actiuni . aprope toate bunurile au fost vandute sau trecute pe firmele neamurilor si prietenilor ca sa nu poata fi sechestrate .dupa ultimile stiri firma este in insolventa . pana aici va intreb ESTE CINEVA CARE POATE SA NE AJUTE SA MAI OBTINEM CEVA DIN DREPTURILE NOASTRE ( NU NUMAI PE HARTIE ) ??????
numai in Bacau suntem cam 50 de angajati care daca exista cineva care are taria de se judeca cu ??????(patronul sau statul) si crede ca obtinem rezultate reale suntem gata de a actiona pe cai legale .

si alta problema DACA EU IMI DAU DEMISIA IMI PIERD DEFINITIV ACESTE DREPTURI DIN URMA ????
intreb asta deoarece acum a venit un patron care deja a inchiriat pe 5 ani kioscurile si alte bunuri si a spus ca putem lucra de saptamana viitoare pentru el doar daca NE DAM DEMISIA de la firma
ne intrebam oare nu este mana in mana cu cei vechi ??
si inca ceva daca din iulie statul este actionar majoritar noi de cine sa mai tragem ?????
Cel mai recent răspuns: vioavram , utilizator 21:19, 4 Februarie 2010
Daca spuneti ca sunteti 4-500 angajati care aveti aceeasi problema mergeti si faceti plangere la ITM si dati firma in judecata sa va plateasca drepturile din urma.
Deocamdata nu va dati demisia, faceti plangere si asteptati rapunsul organelor in drept, cereti informatii cu privire la situatia posturilor pe care sunteti angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplã cu rodipet? Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Cea mai mare firmă de distribuţie presă din Romania a fost privatizată iar acum,mai nou, a trecut înapoi la AVAS care deţine peste 50 la ... (vezi toată discuția)
Fortare angajat sa isi dea demisia Camelia_casnica Camelia_casnica Un absolvent de studii superioare s-a angajat anul trecut in septembrie la o firma care solicita pentru postul vacant un absolvent. Procedura se stie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu ridicarea ultimului salariu de la o firma aflata in insolventa tdc tdc Buna ziua, Am lucrat cativa ani pentru o firma care din primavara este in insolventa. Ca sa scape de problemele legate de lichidare, patronul, care are doua ... (vezi toată discuția)