avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort in instanta la cererea ambilor soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort in instanta la cererea ambilor soti

Buna ziua

Am decis sa divortam si am cazut de acord asupra tuturor aspectelor. Initial am zis ca vom merge la notar, dar pentru ca nu am incredere ca va plati pensia alimnetara pentru care s-a angajat si pentru ca nu vreau sa mai umblu ulterior, in cazul in care nu plateste, prin instanta, m-am gandit ca cea mai buna varianta pentru a i se opri direct pe statul de plata pensia alimentara de catre angajator, este divortul prin acord in instanta. Va rog sa-mi spuneti daca asta cea mai sigura cale. Cererea de divort va fi inaintata de ambii soti.
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 15:12, 11 Septembrie 2017
Poprirea nu se mai instituie din oficiu, in procesele de divort.Divortati la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie de intretinere divort la notar alexica alexica daca divortam de comun acord la notar cum fac sa mi se puna poprire pa salariu la servici ptr pensia de intretinere tinand cont ca mai am deja doua ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu petre14 petre14 Buna ziua, Am o poprire pe salariu si vreau sa ma lamuriti daca e legala. Am un salariu net de 946 lei si 216 lei tichete de masa. In urma divortului am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! primesc pensie alimentara de la tatal meu pana la ... DenisaS98 DenisaS98 Buna ziua ! Primesc pensie alimentara de la tatal meu pana la varsta de 26 de ani daca continui studiile iar in momentul de fata am 23 de ani. As dori sa ... (vezi toată discuția)