Am o problema cu firma la care lucrez ca sofer .Firma este din alt oras de unde stau eu ,aprox 100 km .Sefu mi-a spus sa vin sa incarc marfa dar fiind vineri seara nu puteam iesi din tara din cauza restrictiilor asa ca , cu aprobarea lui am venit cu camionul in orasul unde locuiec ,langa vama .Stia ca duc camionul aici si stia ca va sta pana duminica seara .Am parcat camionul pe o strada cu camere de filmat , in fata casei unui prieten si langa un hotel .Duminica seara cand am vrut sa plec am sesizat ca lipsesc bateriile , le-a furat cineva .Am fost la politie , urmeaza sa verific camerle.Firma vrea sa platesc eu bateriile spunand ca este vina mea ,Este legal sa le platesc eu ?Multumesc
In acest caz, chiar daca se constata furtul de catre politie , angajatorul va poate trage la raspundere pe dvs, urmand ca dvs sa recuperati banii de la autorii infractiunii .
Masina ridicata
Boros
Buna ziua.
In data de 23/08/2014 mi-a fost ridicata masina din cauza parcarii neregulamentare intr-o parcare a unui hotel. In momentul in care m-am ... (vezi toată discuția)