avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare grădiniță minor fără acordul tatălui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare grădiniță minor fără acordul tatălui

Buna ziua,

In cazul de autoritate parinteasca comuna cu domiciliul minorei (5 ani) la mama, aceasta din urma poate schimba gradinita copilului fara acordul tatalui?

Multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Luni, 18 Septembrie 2017
Admin, administrator
Nu. Aveti nevoie de acordul tatalui.
@againstPAS - pai deja a restras-o de la gradinita. Nu trebuia sa fiu si eu de acord?
Depinde daca si dvs ati informat gradinita cu privire la situatie. A reusit sa o si inscrie fara acordul dvs la o alta gradinita?
Da, am informat gradinita ca nu-s de acord sa o retraga, i-a transmis mamei (care stia deja de la mine) si a zis ca nu o intereseaza, sunt eu nebun si nu conteaza.
Nu a reusit sa o inscrie la gradinita noua (a3a in 2 luni) pt ca am depus acolo e notificare cum ca nu-s de acord.
Acum a luat copilul de la fosta gradinita, a vrut sa-l inscrie azi la cea noua si nu a fost primita...si in momentul de fata nu stiu unde imi este copilul (la fosta gradinita nu l-a dus inapoi).

In acest caz, stiti cumva cum se procedeaza legal, daca nu cadem de acord asupra gradinitei?
Posibil ca mama sa ceara suplinire de acord pentru noua gradinita. Dar trecand peste faptul ca mama nu v-a consultat, care ar fi ratiunea mutarii copilei? Trebuie sa ajungeti cumva la un punct comun, copilul trebuie sa mearga totusi la gradinita. Poate nici cea noua nu e asa rea.

Alte discuții în legătură

Rele tratamente aplicate minorului de către mama acestuia. ce aș putea să fac ca mama fetiței mele sa înceteze un astfel de comportament? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Am ajuns in neplacuta situatie de a afla ca fetita mea de 5 ani este palmuita de catre mama sa si de catre matusa ei (sora mamei). Fetitei i-a ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintare copil minor sub 2 ani oana14 oana14 Buna ziua. Vreau sa divortez de sot si fetita de 1 an jumate sa ramana cu mine. Adresa mea din buletin, dar si a sotului, este la parintii lui. Eu acum ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copilului minor tradat tradat Concret: relatie de 7 ani neoficializata, un ingeras de fetita de 4 ani, o perioada mai grea in relatie in ultimul 1 si jumatate, in ianuarie ea se incurca cu ... (vezi toată discuția)