avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare grădiniță minor fără acordul tatălui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare grădiniță minor fără acordul tatălui

Buna ziua,

In cazul de autoritate parinteasca comuna cu domiciliul minorei (5 ani) la mama, aceasta din urma poate schimba gradinita copilului fara acordul tatalui?

Multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Luni, 18 Septembrie 2017
Admin, administrator
Dnule avocat, mai curand as zice ca domnul sa formuleze/sa depuna/sa inainteze, nu "sa predea" o plangere penala! Mai departe va citez: "Daca copilul se afla la adresa respectiva, iar mama nu va ingradeste dreptul la vizita, va sugerez sa incercati sa mediati conflictul" Ziceti?Dar ce "conflict" mai identificati dnule avocat spre a fi mediat? Sfanta Nascatoare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rele tratamente aplicate minorului de către mama acestuia. ce aș putea să fac ca mama fetiței mele sa înceteze un astfel de comportament? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Am ajuns in neplacuta situatie de a afla ca fetita mea de 5 ani este palmuita de catre mama sa si de catre matusa ei (sora mamei). Fetitei i-a ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintare copil minor sub 2 ani oana14 oana14 Buna ziua. Vreau sa divortez de sot si fetita de 1 an jumate sa ramana cu mine. Adresa mea din buletin, dar si a sotului, este la parintii lui. Eu acum ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copilului minor tradat tradat Concret: relatie de 7 ani neoficializata, un ingeras de fetita de 4 ani, o perioada mai grea in relatie in ultimul 1 si jumatate, in ianuarie ea se incurca cu ... (vezi toată discuția)