l-am citit de mult ideea era ca din cate intelesesem se referea la avocati de aceea am zis ca nu sunt avocat nu stiu de ce mereu aveti raspunsuri acide dna Pintea, eu incerc sa fac si eu ceva sunt de putin timp in domeniu este strict riscul si treaba mea cum ma voi descurca, insa ralu 21 stie sa raspunda frumos sa ma jute nu faca pe desteptii va rog frumos nu mai imi scrieti ca de cei cu aer superior sunt satula
annajanette a scris:
J H a scris:
eu nu sunt avocat
Presupun ca ati citit art 82 din Legea 51/1995...
A, da? :O Deci, numai avocatii citesc legislatie? Sau numai avocatii citesc Legea nr. 51/1995? Si, mergand pe acasta "logica", numai magistratii citesc Legea nr. 303/2004, numai functionarii publici parlamentari citesc Legea nr. 8/2006 etc.
Cititi art. 82 din Legea nr. 51/1995, este singurul raspuns corect pe care l-ati primit pana acum.
Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Pai da, aveti de ales intre un raspuns frumos care va duce in fata procurorului si va zboara definitiv din profesia de jurist si unul competent.
Cum ziceam... Your choice! ralu 21 este foarte competent ia urmariti raspunsurile sa ii vedeti activitatea, il alta ordine de idei dna pintea ma invata cum este apa calda este logic ca urmaresti mai multe legi in momentul in care cauti ceva, in fine sa incheiem acest subiect eu stiu ce am de facut. multumesc ptr sprijin oricum
~ final discuție ~