avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

In legatura cu ultima ordonanta de urgenta privind recuperarea taxei auto,
Am platit taxa in 2013 dupa care am vandut masina, as vrea sa stiu daca pot recupera acum taxa ? Multumesc
Desigur, urmand procedura administrativa - solicitare catre organul fiscal de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea de taxa de prima inmatriculare iatagangheorghe iatagangheorghe buna ! care sunt pasi care trebuie facuti pentru a recupera banii pe care i-am platit degeaba statului pentru asazisa taxa de mediu? Eu am inscris masina in ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto justme_ando justme_ando am inmatriculat o masina in 28-29decembrie 2009 in judetul neamt,si am platit undeva pe la 1700 de euro.pana acum nu am depus nici o cerere de restituire a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto dupa scoaterea din parcul auto national nik2003 nik2003 Locuiesc in Germania, statul German m-a obligat sa inmatriculez masinania (pe catre o aveam inmatriculata in Romania, cu taxa platita si nerecuperata) pe ... (vezi toată discuția)