avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de prima inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de prima inmatriculare auto

Am achitionat o masina noua in leasing in 2007 si am platit taxa de prima inmatriculare la sfarsitul contractului, prin factura reziduala de 175 euro, cand din utilizator am devenit proprietar. Nu mai detin dovada platii. Cum procedez pentru cererea adresata catre ANAF?

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare contract leasing lumi71 lumi71 Buna ziua In martie 2007 am achizitionat un autoturism nou in leasing pe persoana fizica, pentru care am achitat ulterior inscrierii in circulatie a ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru lumifatu lumifatu Spuneti mi va rog, taxa de timbru se mai achita? Masina mea este inca inmatriculata pe leasing dar ca proprietar in acte este trecut sotul meu. Multumesc! (vezi toată discuția)
Cumparare auto persoana fizica dupa terminarea leasingului ddaniell ddaniell Buna ziua, As dori sa aflu in ce masura angajatul unei firme poate deveni proprietarul unui autorurism pentru care a fost achitat leasingul. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)