avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie angajator in insolventa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie angajator in insolventa

Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac in situatia in care am ramas insarcinata dar angajatorul este in infolventa de aproape un an. Beneficiez de indemnizatie crestee copil ?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2017
ManuDumi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ManuDumi , utilizator 09:15, 18 Septembrie 2017
Care este data de nastere a copilului ?
Sarcina are abia o luna.
Puteti intra in somaj , daca indepliniti conditiile ceruite de lege pentru asa ceva.

Din somaj puteti intra in concediu de maternitate si apoi in CCC.
Pot solicita eu sa intru in somaj sau sa astept si sa merg in continuare la servici ? Mentionez ca sunt la a doua sarcina. Inainte si dupa concediul de crestere al primului copil , am fost mereu angajata . Pentru somaj se ia in calcul si perioada de ccc ? Multumesc
Somajul nu poatew fi acordat la solicitarea salariatului.

Trimiterea in somaj este data de articolul cu care a incetat c.i.m. si de indeplinirea celorlalte conditii mentionate in Legea 76/2002.

Alte discuții în legătură

Cocediu de crestere copil ContSters283146 ContSters283146 as dori din tot sufletul sa ma lamuriti intr-o problema!de curand am aflat ca sunt insarcinata iar patronul firmei la care lucrez m-i spus ca v-a suspenda ... (vezi toată discuția)
Drepturi concediu prenatal MihaiMa MihaiMa Buna seara, Sunt angajata cu contract pe perioada determinata care expira la data de 11 ianuarie 2012 si sunt insarcinata in 7 luni. Conform legii, as putea ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie cc? Ana Denisa Ana Denisa Buna ziua! Ma numesc Ana.Sunt insarcinata in luna a sasea,iar contractul meu a fost pe perioada determinata ,incheindu- se ieri 14 iunie 2019. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)