avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună ziua - recuperare taxă auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună ziua - recuperare taxă auto

Am plătit taxa de poluare in 2009 pt o masina pot depune dosar de recuperare taxa daca am vandut-o in 2014.?Mai am o masina înscrisă in 2014 pe numele lu Tata la care la fel am plătit taxa dar Tata a murit in 2015 cum pot recupera taxa de la anaf ?
Pentru prima depuneti actele la ANAF.
cu cea de a doua este mai dificil dacă nu a fost dezbătută succesiunea și acea mașină nu a trecut la unul dintre moștenitori.
Multumesc frumos.Cu deosebit respect domnul avocat.
Cu placere.
O zi buna in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de mediu autoturism cu proprietar decedat madalina bobeica madalina bobeica Buna seara, In cazul in care proprietarul autoturismului este decedat pot recupera mostenitorii, respectiv sotia supravietuitoare taxa de mediu? Dupa ... (vezi toată discuția)
Drepturi veterani de razboi Mircea Razvan Mircea Razvan Buna ziua. Doresc sa cunosc ce drepturi fiscale a avut tatal meu pentru anul 2014.El a decedat in 28 martie 2014. 1/Detinea in proprietate 1/2 dintr-o casa de ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune - peste 10 ani de la decesul parintelui proprietar, (succesiunea nu s-a dezbatut, am folosit terenul continuu) Balaurul Balaurul Va rog citeva pareri la urmatoarea situatie: * Tatal meu, prin procura de la mama d-neaului (bunica mea) o reprezinta in instanta si printr-o [u]hotarire ... (vezi toată discuția)