avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Daca ai o concediere individuala cat timp nu poti sa angajezi? 6 luni sau 9 luni?

Alte discuții în legătură

Angajare pe acelasi post dupa concediere angajat delia123corina delia123corina Acum 5 luni jumatate am dat afara un angajat cu art. 65. era incadrat "proiectant inginer mecanic". Acum avem nevoie sa angajam 2 persoane care dorim tot ca si ... (vezi toată discuția)
Din ciclul "curiozitati" sau "realitati" ?! Doina Elena Doina Elena Am gasit un articol scris de o persoana respectabila, \" invatat \" in ale HR, pe un site cu specific de legislatia muncii, in care se specifica ca, o ... (vezi toată discuția)
Cand pot face angajari cflori2002 cflori2002 buna ziua, daca am facut disponibilizari, nu concedieri colective, mai pot face angajari pe posturile disponibilizate ? dar pe alte posturi ? sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)