AvTudor_com 
	    	Utilizator

AvTudor_com 
	    	Utilizator	    

AvTudor_com, utilizator
 AvTudor_com, utilizator 	
			 danmdll 
	    	Utilizator

danmdll 
	    	Utilizator	    

danmdll, utilizator
 danmdll, utilizator 	
			 DAN POPESCU 
	    	Avocat

DAN POPESCU 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 laurentiuionnegrescu38	                   

Ce pedeapsa pot primi la judecatoria Curtea de Arges sunt acuzat de fapta de ultraj judiciar raportat la amenintare in forma continuata 4 acte materiale ? (vezi toată discuția)
	                    laurentiuionnegrescu38	                   

Ce pedeapsa pot primi la judecatoria Curtea de Arges sunt acuzat de fapta de ultraj judiciar raportat la amenintare in forma continuata 4 acte materiale ? (vezi toată discuția)

Tarzan2012	                   

Citind prin codul penal, am constatat ca insulta nu mai este infracțiune conform noii legislații penale, insa ultrajul este prevazut la art.257 C.P.
Art. ... (vezi toată discuția)
	                    Tarzan2012	                   

Citind prin codul penal, am constatat ca insulta nu mai este infracțiune conform noii legislații penale, insa ultrajul este prevazut la art.257 C.P.
Art. ... (vezi toată discuția)

Cristi_Gologan	                   

In iarna aceasta, verisoara sotiei mele a solicitat inceperea procedurii de divort impotriva fostului ei sot. Acesta a inceput de atunci sa o ameninte pe ... (vezi toată discuția)
	                    Cristi_Gologan	                   

In iarna aceasta, verisoara sotiei mele a solicitat inceperea procedurii de divort impotriva fostului ei sot. Acesta a inceput de atunci sa o ameninte pe ... (vezi toată discuția)