avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declaratie pentru alinierea la OG 4/2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declaratie pentru alinierea la OG 4/2017

Societatea la care ma angajez imi da sa completez acea declaratie de aliniere la og 4/2017 si la ultimul punct mentioneaza ca, daca obtin venituri cu cmi sa declar numele sosietatii respective si salariul brut. Nu am dreptul la confidentialitate in ceea ce priveste salariul si numele societatii cu care mai am CMI?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 16 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit legislatiei in vigoare, aveti obligatia sa dati aceasta declaratie,.

Ordin 2343/2017
Art. 2. -
(1) În scopul aplicării prevederilor art. 1, salariații aflați în situația prevăzută la art. 140 alin. (3) lit. e) din Codul fiscal au obligația să depună la fiecare angajator sau persoane asimilate acestuia o declarație pe propria răspundere din care să rezulte că veniturile lunare brute cumulate, realizate din salarii și asimilate salariilor în baza mai multor contracte individuale de muncă, sunt cel puțin egale cu salariul minim brut pe țară garantat în plată.

Modelul declarației pe propria răspundere este prevăzut în anexa la acest Ordin :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pe propria raspundere la firma in care sunt angajat gicuta68 gicuta68 Buna ziua. Lucrez la doua societati,la una cu norma intreaga iar la cealalta cu 5 ore.Este normal ca in fiecare luna sa completez declaratia pe propria ... (vezi toată discuția)
Contributii c.a.s si c.a.s.s I Cristina I Cristina Buna ziua. Intrebare scurta :) am inteles ca, pentru salariatii care fac declaratie pe propria raspundere ca au mai multe contracte si salariul cumulat este ... (vezi toată discuția)
Pensionar angajat comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am un pensionar angajat cu 2 ore/zi, perioada nereterminata si pentru luna august (cand au intervenit modificarea cu CAS si CASS) mi-a adus decizia ... (vezi toată discuția)