Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ELLACAL 
	    	Utilizator

ELLACAL 
	    	Utilizator	    

geopetrache 
	    	Utilizator

geopetrache 
	    	Utilizator	    

Solicitati o adeverinta de stagiu de la Casa de Pensii din raza de domiciliu, acolo veti vedea cate zile in luna si cate ore pe zi ati fost pontat -deci pentru ce venit brut si pentru ce perioada vi s-au facut declaratiile. Apoi, daca nu concorda cu timpul lucrat efectiv de dumneavoastra, sesizare la ITM pentru verificarea situatiei la angajator.
~ final discuție ~
 Ellena21	                   

Am aflat recent ca angajatorul meu nu a platit de vreun an de zile contributia la bugetul de stat. Concret, cum sunt afectata de acest lucru?Multumesc ... (vezi toată discuția)
	                    Ellena21	                   

Am aflat recent ca angajatorul meu nu a platit de vreun an de zile contributia la bugetul de stat. Concret, cum sunt afectata de acest lucru?Multumesc ... (vezi toată discuția)

Diana1992	                   

Buna ziua
Intentionez sa initiez un proces proces colectiv de munca impotriva angajatorului meu care nu a platit contributiile catre stat. Am doua ... (vezi toată discuția)
	                    Diana1992	                   

Buna ziua
Intentionez sa initiez un proces proces colectiv de munca impotriva angajatorului meu care nu a platit contributiile catre stat. Am doua ... (vezi toată discuția)

jenilazar	                   

Va rog sa ma lamuriti in urmatorul caz: sunt angajata cu contract de munca inregistrat la Revisal ,la o firma particulara din mai 2014 si am constatat ca nu ... (vezi toată discuția)
	                    jenilazar	                   

Va rog sa ma lamuriti in urmatorul caz: sunt angajata cu contract de munca inregistrat la Revisal ,la o firma particulara din mai 2014 si am constatat ca nu ... (vezi toată discuția)