avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scoaterea persoanelor cu handicap de la cheltuielile ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scoaterea persoanelor cu handicap de la cheltuielile de întreținere

Buna ziua! Va rog sa-mi precizati daca persoanele cu handicap - indiferent de categoria acestuia - pot fi scoase de la plata cheltuielilor de intretinere pentru utilitatile comune aferente scarii blocului pe care locuiesc si daca raspunsul este ,,da", in virtutea carei legi. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Costan Constantin , utilizator 20:17, 18 Septembrie 2017
Nu exista o astfel de posibilitate in legislatia in vigoare.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
b) adulții cu handicap grav sau reprezentanții lor legali, pe perioada în care adulții cu handicap grav se află în îngrijirea și protecția asistentului personal profesionist, în centre rezidențiale publice, cu excepția centrului de tip respiro, ori în alte tipuri de instituții rezidențiale publice cu caracter social, medico-social, în care se asigură întreținere completă din partea autorității administrației publice pe o perioadă mai mare de o lună;".

ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ Nr. 51/2017 din 30 iunie 2017 pentru modificarea și completarea unor acte normative EMITENT: GUVERNUL ROMÂNIEI PUBLICATĂ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 508 din 30 iunie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@BEN46
OUG.51 nu are legatura cu cheltuielile la intretinere la bloc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista asemenea dispozitie in vigoare
Va multumesc mult pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Handicap grav cu asistent personal. am ... Murariu Nicolae Murariu Nicolae Am o sora cu dementa si handicap grav cu asistent personal. Am optat pentru indemnizatie de insotitor. Ulterior am reusit sa o internez la Boli paleative - ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoane cu handicap gr 3 Mariana Laura Mariana Laura Buna ziua! va rog daca imi puteti spune ce drepturi au persoanele cu handicap gr 3. Multumesc. (vezi toată discuția)
Discutie oug 51/2017 razvypitesti razvypitesti Am o nelamurire cu privire la aplicarea unui articol din ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ Nr. 51/2017 din 30 iunie 2017 \"ART. 94^1 (1) Persoanele cu [u]handicap ... (vezi toată discuția)