avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Notificare preaviz
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Notificare preaviz

Dacă am primit azi notificarea de concediere și de mâine mi-am luat concediu medical, după ce se termina concediul ce fac? Ma duc la serviciu?

Mulțumesc anticipat pentru un răspuns urgent!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 19 Septembrie 2017
Dupa terminarea concediului medical, veti reveni la munca urmand sa efectuati preavizul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare concediere urmată de concediu medical. e nevoie de o altă notificare? Gabi Chirila Gabi Chirila Dacă am primit notificarea de concediere și a doua zi am întrat în concediu medical, când se termina concediul medical trebuie sa primesc o alta ... (vezi toată discuția)
Dacã sunt în concediu medical, sunt obligat sã revin la serviciu la solicitarea ºefului? robert19841209 robert19841209 Buna ziua, eu momentan sunt in concediu medical din cauza unei fracturi la mana suferit in timpul liber. Lucrez ca si livrator, si angajatul icearca sa ma ... (vezi toată discuția)
Aflata in concediu pentru cresterea copilului si insarcinata voi fi totusi concediata pe motivul desfintarii postului stresarel stresarel In data de 25 August 2010 copilul meu a facut 2 ani data cu care ar fi trebuit sa-mi reancep activitatea, in acest sens am trimis catre angajator o cerere de ... (vezi toată discuția)