avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Interpretrae art. 111 alin 5 din Legea 85/2014
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Interpretrae art. 111 alin 5 din Legea 85/2014

Buna seara,

Termenul de 10 zile pt depunere intampinare se calculeaza de la comunicarea contestatiei de catre contestator sau de la comunicarea citatiei de catre instant prin care pune in vedere ca in termen de 10 zile de la primire sa se depuna intampinare. Merci!
Ultima modificare: Luni, 18 Septembrie 2017
bellabianca52, utilizator
Termenul se calculeaza de la momentul primirii comunicarii de la instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul termen depunere intampinare la adresa comunicata de tribunal totio totio Buna ziua imi puteti spune cum se calculeaza termenul pentru depunere intampinare la o adresa comunicata de tribunal sa presupunem ca: la data de 19 august ... (vezi toată discuția)
Fixarea primei zile de infatisare annaghe annaghe Buna seara, va rog sa imi raspunde-ti la o intrebare : cat timp trebuie sa treaca de la inregistrarea unui dosar in tribunal si pana la prima infatisare? Am ... (vezi toată discuția)
Citatie da, intampinare nu alinedelea alinedelea Va rog sa ma lamuriti intr-o problema de procedura. Am depus cerere de apel la Curtea de Apel .Ulterior s-a fixat data la care se va tine sedinta, care mi-a ... (vezi toată discuția)