avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa plec de acasă.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa plec de acasă.

Sunt o fata de 19 ani si părinții mei totdeauna mi-au făcut programul, m-au judecat si acum vor sa facă alegerea in domeniul relațiilor pentru mine.
Tata e plecat din tara, eu locuiesc cu mama si frații, care bineînțeles ca fac fiecare ce vor. Mama vorbește extrem de urat cu mine si este o femeie tare rea. Nu accept sa ma modeleze după voia ei.
Problema sunt insa banii. Urmează sa încep anul 2 de facultate, nu am un venit din cauza programului, si vreau sa plec. Sa îmi îngheț anul si sa merg cu prietenul meu, un om extraordinar pe care mama nu il vrea lângă mine, la munca pana reusesc sa ma tin sigura. Exista vreo metoda legala prin care pot sa ma oprească (sa declare fals ca am fost rapita/manipulata/etc)?
De asemenea, mi-e teama sa nu ma lovească. Au antecedente.
Ultima modificare: Marți, 19 Septembrie 2017
diannefr, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:47, 19 Septembrie 2017
Sunteti majora domnisoara, plecati cand vreti si unde vreti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi tatal obligat sa viziteze copilul? adriana 2011 adriana 2011 Am un fiu de 4 ani pe care tatal l-a parasit pentru o alta femeie de cand copilul avea varsta de 10 luni , desi initial si-a dorit foarte tare acest copil. ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa putem călători cu minorul în străinătate? cocoseibar cocoseibar Sotia mea a fost casatorita inainte, are un copil minor de 2 ani cu fostul sot. Daca iau copilul pe numele meu se poate iesi cu el din tara fara acordul ... (vezi toată discuția)
Sunt in mare dilema.. ContSters184527 ContSters184527 In urma cu 5 ani am inceput o relatie cu cea care avea sa devina un an mai tarziu mama copilului nostru.Eu am un trecut negreu..parinti divortati,crescut pe ... (vezi toată discuția)