avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Infidelitate și abandon de familie. Poate scăpa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Infidelitate și abandon de familie. Poate scăpa soția de plata pensiei de întreținere pentru copii dacă dă declarație că renunță la ei?

Sotia m-a inselat un an de zile iar acum nu doarme acasa langa copii vine acasa de la servici doar pt cateva ore. In plus ma amenintari CA va pune oameni in oras care SA ma bata sau SA ma omoare pentru CA am deconspirat-o. O pot da la abandon daca nu suntem divortati? Sau macar poate legea SA o oblige SA stea langa copii?
Ultima modificare: Luni, 25 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:28, 25 Septembrie 2017
Ea imi zicea CA daca renunta prin declaratie la copii nu va plati pensie alimentara. Cu asta ma tot batea la cap
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu poate renunta la obligatii, e la mintea cocosului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara vs custodie exclusiva andreiionel andreiionel sotia mea a introdus in cererea de divort custodia exclusiva si pensia alimentara. daca ipotetic voi fi scos din drepturi trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Divort bazat pe comun acord ioana_bal ioana_bal Buna ziua Sunt casatorita de 8 ani am un copil de 5 ani si de mai bine de 2 ani de zile nu ma mai inteleg deloc cu sotul din mai multe motive.Azi dupa cate am ... (vezi toată discuția)
Divort blonndy_m blonndy_m buna seara!am si eu doua intrebari si as aprecia enorm daca ati putea sa ma ajutati. daca sotul meu din motive necunoscute mie, nu doarme o noapte acasa pot ... (vezi toată discuția)