avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare timbru de mediu

Se poate trimete dosarul pentru recuperare taxa de mediu ,la ANAF , prin posta sau este obligatoriu depunerea la sediul ANAF ?
Prim posta ma gandesc ca se evita aglomeratia de la ghiseu
Indicat ar fi sa le depuneti personal pentru a obtine si un numar de inregistrare pe care sa il urmariti ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica Srb Srb Anul acesta am inteles ca este obligatoriu doar online depunerea declaratiei unice impozit venit Declaratia unica este depusa pentru venit din inchiriere ... (vezi toată discuția)
Probleme in recuperarea taxei alexa67 alexa67 Buna ziua! Nu stiu daca am ales bine categoria in care se incadreaza problema mea insa sper sa ma ajute cineva. In 2012 am cumparat un camion pentru care am ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare sacredfaith666 sacredfaith666 Buna ziua, Am nevoie de niste sfaturi privind cum as putea recupera taxa de prima inmatriculare pe care am achitat-o in ianuarie 2008 la Administratia ... (vezi toată discuția)