Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

Anna63 
	    	Utilizator

Anna63 
	    	Utilizator	    

ilie.gheorghe66 
	    	Utilizator

ilie.gheorghe66 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 miki_M	                   

Ma confrunt cu urmatoarea situatie: un bloc ANL , inscris in cartea funciara ca proprietate privata a orasului, pentru a putea fi vandut conform legii, dupa 1 ... (vezi toată discuția)
	                    miki_M	                   

Ma confrunt cu urmatoarea situatie: un bloc ANL , inscris in cartea funciara ca proprietate privata a orasului, pentru a putea fi vandut conform legii, dupa 1 ... (vezi toată discuția)

leusan	                   

Ce regim juridic al proprietatii au mostenirile vacante? Public sau privat?  (vezi toată discuția)
	                    leusan	                   

Ce regim juridic al proprietatii au mostenirile vacante? Public sau privat?  (vezi toată discuția)

mirustefi	                   

Buna ziua, 
Am un teren expropriat si urmaza sa mi se ofere un teren in echivalent pe alt amplasament. Mi s-a oferit o parcela care este prost situata si eu ... (vezi toată discuția)
	                    mirustefi	                   

Buna ziua, 
Am un teren expropriat si urmaza sa mi se ofere un teren in echivalent pe alt amplasament. Mi s-a oferit o parcela care este prost situata si eu ... (vezi toată discuția)