avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocație pentru susținerea familiei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocație pentru susținerea familiei

Buna ziua.Am o intrebare la care sper sa primesc raspuns.Am beneficiat anul trecut de alocatie pt sustinerea familiei iar in urma majorarii salariului am facut o cerere la primarie pentru suspendarea acesteia.In aceasta luna cand mi s-a virat alocatia de stat a copiilor in cont am constatat ca am primit alocatie doar pentru doi din cei trei copii minori pe care ii am.Am contactat AJPIS Cluj si mi s-a raspuns ca ,avand in vedere ca am beneficiat de alocatie de sustinere a familiei o luna necuvenit mi sau retinut 84 de lei din alocatia copiilor.Intrebarea mea este daca e normal acest lucru.Va intreb acest lucru deoarece in urma cu 5 ani am patit la fel doar ca atunci mi s-a instituit poprire pe conturi pentru recuperarea sumei datorate .Nu tot asa trebuia procedat si acum pentru ca nu mi se pare normal sa fie retinuta alocatia copiilor.Sper sa primesc un raspuns cat mai repede de la dumneavoastra.Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Conflicte de munca - cci arianaferseta arianaferseta In 15.06.2010 copilul meu a implinit 2 ani. In data de 16.06.2010 am solicitat incetarea suspendarii contractului de munca. Cartea de munca este corect ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unor sume platite necuvenite cu titlu de indemnizatie timcyke timcyke Buna ziua. Am fost in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani si mi-am reluat activitatea in data de 28 august 2017 (copilul implineste 2 ani in 30 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alinadrapa alinadrapa buna ziua, cine poate sa ma lamureasca si pe mine???? Am depus cererea de alocatie a copilului si cererea de indemnizatie de crestere in aceeasi data (25 ... (vezi toată discuția)