avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diploma
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diploma

Buna ziua va rog sa-mi spuneti am facut cursuri de de coafo hair stayl si am primit doar o diploma simpla cu o stampila unde le-am efectutat ,nu are nimic alceva de la ministerul munci si am dat 700euro taxa ca o zis ca imi da diploma acredita mentionez cursul l-am terminat in martie va rog sa ma lamuriti ca nu stiu daca trebuie sa astept alta diploma multumesc.
Cel mai recent răspuns: Boeriu Catalin , Consultant asigurari 10:58, 22 Septembrie 2017
In ciuda taxei pe care ati achitat-o, se pare ca ati primit doar un carton stampilat (probabil si fara chitanta sau factura fiscala). Nu o sa mai primiti nimic din partea ministerului muncii. Ministerul muncii acorda diplome de calificare (conform nomenclatorului de meserii) doar programelor de formare profesionala acreditate de ANC (agentia nationala de calificari). Aceste diplome sunt recunoscute si un UE. aveti un specimen [ link extern ] :

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma necesara post micropigmentare AndraBB AndraBB Buna ziua! Ma scuzati ca va deranjez, as dori sa urmez un curs de micropigmentare a sprancenelor si voiam sa stiu, pentru a infiinta un pfa sau pt a lucra ... (vezi toată discuția)
Diploma boby_zb boby_zb Buna seara, tocmai am sustinut in urma cu o luna un examen pentru nivelul 3 de coafor stilist si cand am fost sa imi iau diploma am primit o foaie pe care o ... (vezi toată discuția)
Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)