avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie constructie

Pentru a transforma un pod in masarda locuibila este nevoie de autorizatie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:11, 21 Septembrie 2017
Pentru schimbarea destinatiei unei parti comune dupa cum este podul in mansarda locuibila este obligatoriu necesara parcurgerea procedurii de obtinere acord individual al tuturor proprietarilor,proiect tehnic,autorizatie constructie,certificat de urbanism proces verbal receptie finala ,care urmeaza sa fie consemnate la ocpi si in cartea tehnica a constructiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)
Mansardare pod bloc TMana TMana Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea. Am un apartament la ultimul etaj al unui bloc cu doua etaje, plus parter, cu cate 2 apartamente/etaj. Scara pe care ... (vezi toată discuția)
Se poate mansarda un imobil care are mai multi proprietrari mihaelovna mihaelovna Fiica mea detine apartamentul de la etajul I al unui imobil (parter + 1 etaj) cu 3 proprietari. S-a facut iesierea din indiviziune dar podul a ramas spatiu ... (vezi toată discuția)