avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa poluare auto - Procedura de recuperare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa poluare auto - Procedura de recuperare

Buna ziua, oare s-a publicat care sunt pasii de recuperare pentru taxa de inmatriculare auto, specific, ca am achitat suma de 2440 RON in Februarie 2011.
M-ar interesa si timpul de restituire a sumei sus mentionate plus eventualele dobanzi.
Va multumesc in avans pentru raspuns.
Robert

Alte discuții în legătură

Taxa auto catalincraciuneac catalincraciuneac buna tuturor si un AN NOU FERICIT , in legatura cu restituirea taxei auto ;am depus la Finante Publice cerearea de restituire taxa auto (25.11.2011) si mi-a ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)
Taxa auto iatagangheorghe iatagangheorghe Bună ziua,vă rog să mă ajutați să deslușesc un lucru! .Am dat în judecată agențiile statului,AFP,ș.a.m.d în anul 2011 pentru ... (vezi toată discuția)