avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie crestere copil

Buna seara,

Sunt insarcinata in 7 saptamani, am CM de 4 ani iar incepand cu data de 1 septembrie mai am un contract de colaborare cu o alta firma.
Imi puteti spune si mie, va rog frumos, daca in calculul indemnizatiei se iau in calcul ambele venituri, tinand cont de faptul ca acest contract nu este de 12 luni?

Multumesc frumos
Doar aveti grija sa nu aveti vre-o intrerupere in astea 12 luni ca nu mai primiti nimic,,chiar de 11 luni sa zicem, ati cumulat 2 joburi....Nu ma intrebati de ce , asa e legea.:hm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul al indemnizatiei de crestere a copilului cristiana27 cristiana27 AS DORI SA STIU DACA ,VENITURILE PROVENITE DIN CONTRACTELE DE CONVENTII CIVILE (ADMINISTRATOR LA ASOCIATIE DE PROPRIETARI), SE CUMULEAZA CU VENITUL DIN SALARII ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare indemnizatie crestere copil DrSam DrSam Buna ziua am si eu o intrebare referitor la acordarea indemnizatiei de crestere a copilului= situatia mea este urmatoarea=in perioada2004-2005 am fost angajata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere copil stefanopol gabriela stefanopol gabriela as dori sa stiu daca deducerea personala intra in baza de calcul a indemnizatiei de crestere copil (vezi toată discuția)