avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nulitate P.V.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nulitate P.V.

Buna ziua,

Aseara, am primit "cadou" o amnda grasa de la politia rutiera pentru incalcara linii contiune. Doresc sa stiu daca pot contesta procesul verbal deoarece agendul de circulatie mi-a pocit numele, in loc de Mielcioiu acesta a scris Milcioiu, iar in descrierea faptei acesta a scris "...a efectuat un viraj la stanga in directie de mers T, spre Rm Valcea incalcand marcajul ..." politistul a scris ca simblol al semnului perpendicular "T' in loc de "⊥". As avea vreo sansa sa castig contestarea acestui P.V.?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2017
Claudiu_Daniel, utilizator
Acestea sunt cateva erori materiale care nu pot rasturna situatia de fapt.
Pentru ce invocati dvs, nicio sansa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto este este Buna ziua, am fost implicat intr-un accident rutier din care au rezultat pagube materiale minore. Accidentul s-a produs cand eu eram in coloana pe banda a ... (vezi toată discuția)
Ridicare autoturism sector 6 vasta vasta Mi-a fost ridicat autoturismul parcat regulamentar (zic eu) pe o straduta langa Orizont (Drumul Taberei) sector 6. Motivul a fost art. 174 lit. e (oprire în ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am la contestarea procesului verbal de contraventie? mita_andrei12 mita_andrei12 Buna ziua! Astazi 22.11.2012 am primit o amenda de la o patrula de la o sectie de politie din Iasi, pe urmatorul motiv, citez din procesul verbal, \\"a condus ... (vezi toată discuția)