avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... referate medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

referate medicale

Buna ziua ! As dori sa stiu daca referatele medicale de la ortopedie pentru comisie ,pentru persoanele cu handicap stiti cumva daca se platesc ? Doresc sa imi fac pensie de handicap si medicii nostri ne jumulesc de bani. Puteti sa imi dati o imformatie privitor la aceste referate ? Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:19, 23 Septembrie 2017
Referatul nu costă nimic dacă este întocmit în spital pe timpul internării, sau în ziua externării.
Însă, dacă mergeți la cabinetul particular al ortopedului, e normal să plătiți întocmirea lui, dar nu costă mult, cam între 50 și 100 de lei.
Întocmirea referatului este un serviciu nedecontat de casa de asigurări de sănătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am si eu o intrebare la dvs:am cerut medicului nefrolog ... Narcisa40 Narcisa40 Buna ziua,am si eu o intrebare la dvs:am cerut medicului nefrolog de la spitalul la care ma aflu in evidenta un referat pt revizuirea pensiei pe caz de boala ... (vezi toată discuția)
Neurologie handicap - referat RObucarm RObucarm Tatăl meu a făcut avc trebuie referat si scrisoare medicală. Cine da referatul la iesire din spital sa dat numai scrisoarea medicala. (vezi toată discuția)
Data acordare concediu medical ioana07 ioana07 Certificatul de concediu medical se acorda de catre medicul curant la externare.Data acordarii este aceeasi cu data externarii.Dar daca din diverse motive data ... (vezi toată discuția)