avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

Cei care am primit prima transa anul trecut iar anul acesta trebuie sa primesc a 2 transa noi trebuie sa mai depunem cerere pentru a primi toti banii o data?
Nu puteti depune o alta cerere pentru ca sunteti sub incidenta altei dispozitiile legale.
Deci voi primi in fiecare an cum sa stabilit prima data?
Asa ar trebui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto (proces finalizat - problema de restituire a banilor) problem87 problem87 Buna seara, Ca orice cetatean de rand mi-am achitat taxa de poluare . (2 masini/ 6500lei ) Am dat in judecata, am castigat, evident. Acum e acum.. am ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 290/2003 - prima transa de bani nu a fost virata in cont, ce fac? tumy tumy Buna ziua si multumesc celor care pot sa-mi raspunda la intrebarea :Ce fac daca prima transa de bani de 40%(pe Legea 290/2003) nu a fost virata in cont de ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto stmihai stmihai Buna ziua, I. In urma cu 4 ani am castigat un proces pentru taxa de poluare pentru care am si primit 3 transe din suma stabilita de instanta ca ... (vezi toată discuția)