avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna!- reclamare medic veterinar; incasari necuvenite ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna!- reclamare medic veterinar; incasari necuvenite APIA

Buna ziua!Doresc sa va adresez o intrebare.Carei institutii ministeriale ale statului,ma pot adresa,pentru a reclama incasarea unei subventii necuvenit de la APIA?Am specificat o institutie ministeriala,deoarece la nivel judetian nu s-a rezolvat nimic.De asemeni,doresc sa stiu carei institutii ministeriale ale statului ma pot adresa,pentru a reclama un Doctor Veterinar care nu isi exercita atrbutiile specifice meseriei?Ocupandu-se de afacerile propii.Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 24 Septembrie 2017
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Lee yi Linn , utilizator 20:09, 24 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Activitate medicului veterinar,functioneaza intr-o comuna din Judetul Vrancea.In realitate,tocmai Domnul Doctor Veterinar incaseaza subventia de la APIA,necuvenit.De aici si faptul ca dumnealui,nu isi mai exercita atributiile specifice meseriei.Toata atentia lui indreptandu-se spre afacerile propii.Pentru-ca prin asociatia dansului,a carui Presedinte este,a incasat subventii de la APIA,necuvenit.In asociatia dumnealui a luat mai multe pasuni comunale,solicitand la APIA subventii,fara a aduce acele pasuni la standardele pe care le-a declarat in acteSi aceasta este doar o mica parte din totalul celorlalte lucruri.Reclamatii au mai fost facute dumnealui,la nivel de judet,dar fara rezultate.De aceea dorinta mea este sa pot face la Minister in ceea ce priveste subventiile.Privitor la atributiile de medic veterinar,pe care dumnealui nu le exercita,unde ma pot adresa?Ma gandeam la Colegiul Medicilor Veterinari din Romania.Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii pentru bovine..de ce nu se dau subventii reale valdut valdut am 40 capete bovine si am luat subventii doar pentru 7 bovine cat am fost inscris in urma cu trei ani...de ce nu se dau subventii reale cate sunt inscrise ... (vezi toată discuția)
Cosit sau animale la subventiile apia pentru pasune soarecorina soarecorina Buna ziua, daca imi puteti spune ce trebuie sa fac ca sa pot primi subventia pentru pasune si faneata. Trebuie sa cosesc sau sa-mi cumpar animale? Acesta este ... (vezi toată discuția)
Solicitare clarificări pasune Ppopescuion Ppopescuion Buna seara . Dețin animale și am solicitat primăriei pasune . 90% este deja concesionată din 2017 până în 2027 . Diferența este liberă de ... (vezi toată discuția)