Buna seara! Am o problema legata de un caz social cunoscut de mine. Un barbat din satul meu, in varsta de 34 de ani, a fost crescut la Casa de copii. Mama lui a fost educatoare, cand l-a nascut deja era bolnava si a fost nevoita sa-l dea la Casa de copii. El a revenit in sat dupa terminarea scolii si a aflat ca i s-a vandut casa de catre rudele mamei sale, care decedase intre timp. El acum a luat legatura cu rudele, dar este refuzat mereu. Casa care trebuia sa fie a lui are acum al doilea proprietar, acesta a zis ca ar fi de acord sa paraseasca casa, daca i se va da contravaloarea ei. Rudele baiatului zic mereu sa nu astepte de la ele nimic, fiindca nu au bani. Totusi, el are drept la parte din casa si din pamantul familiei. Cum se poate rezolva acest lucru? Mentionez ca omul nu are locuinta, lucreaza cu ziua pe la oameni si sta pe unde poate, ba pe la un patron milos, ba intr-o magazie dezafectata. Va rog, trimiteti-mi un raspuns, ca sa il pot ajuta. Nu prea are nici bani, doar pensia de urmas dupa mama, asa ca nu stiu daca-si va putea permite un avocat. Cum sa procedeze in acest caz? Va multumesc!