avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Înșelăciune: am fost convinsă să declar la notar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Înșelăciune: am fost convinsă să declar la notar că am fost despăgubită. Ce se poate face dacă ulterior declarației nu am primit sulta?

Buna ziua!
Sunt o mama divortata cu un copil de 10 ani. In urma divortului a trebuit sa facem partajul locuintei. Fostul sot a zis ca vrea sa ramana cu locuinta, drepturmare ma va despagubii.
Locuinta fiind cu credit la banca, in urma divortului i sa pus oprire pe cont si mi-a spus ca nu i-mi poate da banii fiindca are oprire pe cont insa doar daca merg la un notar sa semnez precum ca ma despagubit,cu foaia respectiva va merge la banca si ii va ridica oprirea dupa care i-mi va restitui suma cuvenita.
Partea proasta e ca am avut incredere si am facut cum a spus chiar daca stiam ca un act notarial e de valoare mergand pe incredere.Insa nu a fost asa cum a spus ci mai rau acum i-mi spune ca nu mai are sa-mi dea nici un ban si sa nu-l mai deranjez ca ba mai mult ma va da si la politie ca ii cer bani !
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Ruben , utilizator 16:34, 1 Octombrie 2017
Aveti vreo proba in sensul celor sustinute de dvs?
Nu am nici o proba. Eventual notarul care nu a vazut nici un ban ca mi se inmaneaza,desi m-a intrebat ati primit suma de...am zis ca da, mergand pe increderea fostului sot care ma asigurat ca dupa ce voi semna,cu actul notarial vom merge amandoi la CF sa semnez si acolo si dupa la banca.Dar cum am spus si in primul mesaj mi-a spus ca nu mai are nici un ban sa-mi dea.

Aveti vreo proba in sensul celor sustinute de dvs?

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul sa depuneti plangere, dar fara sa aveti niciun fel de probe, sansele sunt minime, poate doar sa se sperie.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati semnat în fața la notar nu aveti sanse nici macar 1% ca sa rezolvați ceva.
Cu 1% sanse mai pot exista speranțe în justiție...
Multumesc frumos de raspuns.
Cu alte cuvinte sa ma adresez unui avocat!

Alte discuții în legătură

ÎnȘelat,buna ziua in anul 2013 sotia mea împreună cu sora ei și cu ... Mgsgeorge Mgsgeorge Buna ziua In anul 2013 sotia mea împreună cu sora ei și cu ajutorul unui notar public m-au convins să semnez că am primit bani pentru vinzarea unui ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara silviasylvana silviasylvana BUNA ZIUA ,AM SEMNAT LA UN NOTAR PUBLIC CA SOTUL MEU MI A DAT IN AVANS PENSIA ALIMENTARA PE 84 DE LUNI ...ADICA 67.000 LEI..DAR EL NU MI A DAT NICI UN BAN ... (vezi toată discuția)